Share

Κατασκευη

Κατασκευη

Κατασκευη Εργου

Η εταιρεία Νίκος Παπακήπης + συνεργάτες προκειμένου να καλύψει τις προσδοκίες του πελάτη της, δεσμεύεται για την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές των έργων της.
Η διοίκησή της έχει προσδιορίσει μετρήσιμους, ποιοτικούς και ποσοτικούς σκοπούς και στόχους  για τη μελέτη, την κατασκευή έργων και την λειτουργία της εταιρείας.

Κατασκευη Πολυτελων Κατοικιων Θεσσαλονικη + Επαγγελμ. Χωρων [Β. Ελλαδα]

Στην μεγάλη σας απόφαση να επενδύσετε στην κατασκευή μιας μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας (κατασκευη πολυτελων κατοικιων Θεσσαλονικη), είμαστε δίπλα σας να σας εξασφαλίζουμε σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, καθώς κι άρτιο συνδυασμό του τετράπτυχου κόστους, χρόνου, ποιότητας, ασφάλειας του project που θα μας ανατεθεί.

Το τεχνικό μας γραφείο εξειδικεύεται κυρίως στην κατασκευή σύγχρονων κτιρίων καθώς και πολυτελών κατοικιών. Με την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας, παρέχουμε στους πελάτες μας, την ιδανική αρχιτεκτονική μελέτη  – κατασκευή, που ικανοποιεί τόσο τις ανάγκες όσο και τις προτιμήσεις τους.

Έχοντας στο δυναμικό μας έμπειρους συνεργάτες, επιτυγχάνουμε την πλήρη αξιοποίηση των χώρων και της λειτουργίας των κατοικιών συμβαδίζοντας με τη σύγχρονη τεχνολογία. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, κατασκευή και ανακαίνιση της κατοικίας σας  σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες και στις αισθητικές σας ευαισθησίες.

Ανακαινιση Κατοικιας + Γραφειων – Επαγγελμ. Χωρων

Η ανακαινιση κατοικιας Θεσσαλονικη ή γραφείων και επαγγελματικών χώρων είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους. Ακόμα και η ανακαίνιση τμήματος ενός διαμερίσματος, όπως η ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να προκαλέσει άγχος και αβεβαιότητα. Αν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία  ολικής ανάληψης με το κλειδί στο χέρι.

Οι ανακαινίσεις περιλαμβάνουν αποτύπωση των χώρων, μελέτη – σχεδιασμό, νεορεαλιστική απεικόνιση, προϋπολογισμό με βάση τη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί, χρονικό προγραμματισμό  εργασιών, κατασκευή με εξειδικευμένα συνεργεία.

Έμπειρα συνεργεία, καθοδηγούνται σε όλες τις φάσεις των εργασιών από πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα μηχανικό ή ηλεκτρολόγο μηχανικό (ανάλογα με την περίπτωση).

Η ανακαίνιση σπιτιού (ή ανακαινιση κατοικιας) είναι μία διαδικασία η οποία εκτός ότι θα αλλάξει το περιβάλλον στο οποίο ζείτε, θα δημιουργήσει παράλληλα υπεραξία στην ακίνητη περιουσία σας. Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις κατοικιών δημιουργώντας πιο άνετους – λειτουργικούς χώρους, γνωρίζοντας ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν από τεχνική άποψη. Με την εμπειρία που διαθέτουμε στις ανακαινίσεις σπιτιών, έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε την κατάλληλη και ξεχωριστή λύση, στη δική σας ξεχωριστή κατοικία. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα δώσουν μία υπεύθυνη, γρήγορη, εγγυημένη κατασκευαστική λύση στην πρόκληση του σπιτιού σας. Η ανακαινιση κατοικιας δεν είναι απαραίτητα λύση ανάγκης, ίσως να είναι και καλύτερη επενδυτική επιλογή σε σχέση με μία καινούργια κατοικία.

Οι ανακαινίσεις γραφείων – ανακαινίσεις καταστημάτων υλοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να επιβαρύνεται η ποιότητα ή το κόστος κατασκευής. Προσαρμόζουμε τις προτάσεις, για τις ανακαινίσεις γραφείων – ανακαινίσεις καταστημάτων στα οικονομικά δεδομένα των πελατών καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις τους.

Εκτός όμως από ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση της όψης του κτιρίου σας. Παράλληλα έχουμε την τεχνογνωσία να  προσφέρουμε υπηρεσίες για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων σας, είτε με μικρές επεμβάσεις είτε με ολοκληρωμένες επεμβάσεις που εξασφαλίζουν μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε μεμονωμένες εργασίες στις ανακαινίσεις:

  • έκδοση πολεοδομικής άδειας όταν απαιτείται
  • αποτύπωση του χώρου του ακινήτου
  • μελέτη για τη διαμόρφωση του χώρου
  • φωτορεαλιστική απεικόνιση
  • κοστολόγηση έργων
  • υλοποίηση της πρότασης σε προκαθορισμένο χρόνο και ποιότητα