Share

Ποιοτικη Ανακαινιση & Κατασκευη

01

Προγραμμα Ποιοτητας Εργου

Η εταιρεία Νίκος Παπακήπης + συνεργάτες προκειμένου να καλύψει τις προσδοκίες του πελάτη της, δεσμεύεται για την Ποιοτικη Ανακαινιση & Κατασκευη καθώς τηρεί πολύ υψηλές προδιαγραφές στην υλοποίηση των έργων της [Ποιοτικη Ανακαινιση Θεσσαλονικη].
Η διοίκησή της έχει προσδιορίσει μετρήσιμους, ποιοτικούς και ποσοτικούς σκοπούς και στόχους  για τη μελέτη, την κατασκευή έργων και την λειτουργία της εταιρείας.
Η υλοποίησή τους ελέγχεται από καθορισμένους δείκτες ποιότητας και από διεργασίες που περιλαμβάνουν :

  • Την διατήρηση και ενδυνάμωση της θέσης της στην αγορά και την περαιτέρω εξειδίκευση της και αφομοίωσης των νέων τεχνολογιών στις κατασκευές.
  • Την ολοκληρωμένη και συστηματική κάλυψη των αναγκών των πελατών της κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πετυχαίνοντας παράλληλα την μέγιστη αποδοτικότητα για την εταιρεία.
  • Τη συμμόρφωση των έργων και των υπηρεσιών της ως προς τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις. Την υψηλή ποιότητα των έργων της επιβεβαιωμένη και εξακριβωμένη με διαρκείς ελέγχους σε όλο το φάσμα της υλοποίησής τους.

 


 

Η υλοποίηση των παραπάνω θα επιτευχθεί μέσω:

  • Του καθορισμού μετρήσιμων στόχων για τις επιδόσεις της εταιρείας μας και της συστηματικής παρακολούθησης και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων στις ανασκοπήσεις
  • Της διάθεσης όλων των απαραίτητων πόρων για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και αποδοτικής λειτουργίας της εταιρείας.
  • Της παρακολούθησης των μηνυμάτων της αγοράς, ώστε ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της υποδομής μας να συναντούν πάντα τις ανάγκες της.
  • Της άρτιας οργάνωσης, εκπαίδευσης και εξέλιξης του προσωπικού μας και της παρότρυνσης για διαρκή βελτίωση προς τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας.
  • Της παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων των έργων μας ώστε να εξασφαλίζεται ποιότητα και ασφάλεια έργων και προσωπικού, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ποιότητα Έργου – Τι υλοποιούμε

Ποιοτικη Ανακαινιση Θεσσαλονικη

02

Τι λενε για εμας